Mali seoski park

Premašen cilj
105,200.00 RSD Prikupljeno od ciljanih 100,000.00 RSD
33
podržavaoca
Kampanja je završena
Prati projekat
Podeli projekat:

Kampanja

MALI SEOSKI PARK
Dragi poštovaoci sela i ljubitelji prirode, pozivam vas da uzmete učešće i podržite našu kampanju kako bi sakupili sredstva za izradu malog seoskog parka.

Malo seosko jezero i prostor oko njega se prostire na površini od četrnaest ari i nalazi se na najlepšem mestu u selu Babina Luka.
Ovaj seoski park se nalazi na uzvišenju sa koga puca pogled na panoramu sela i venac valjevskih planina Medvednik, Povlen, Jablanik i Divčibare, dok voćnjaci i livade koje se nalaze u blizini ovog mesta daju dodatnu lepotu preko cele godine.

Nekada je ovo mesto bilo veoma značajno za okupljanje lokalnog stanovništva, gde se i do danas prepričavaju lepe uspomene iz tih vremena. Bilo je značajno kao akumulacija, odakle se koristila voda za različite potrebe stanovništva, nakon poslednjeg čišćenja može akumulirati sedam hiljada kubnih metara vode, koja je dragocena u sušnom periodu.

Zavičajno društvo ,,Hadži Ruvim“ je ovo mesto prepoznalo kao biser sela Babina Luka i volonterskim akcijama zajedno sa našim volonterima želimo da napravimo mali seoski park.

Ovaj park će koristiti mladima za okupljanje i provođenje slobodnog vremena u zdravom prirodnom okruženju, starim generacijama da vratimo izbledele uspomene, ribolovci će imati još jedno mesto gde će uživati u svom hobiju, lovcima da obezbede novo stanište divlje patke, planinarima i biciklistima mesto za predah, a svima ostalima da pokažemo da naša sela nisu zapustela.

Planirano je da se postave tri klupe za sedenje, dve kante za smeće, ložište za logorsku vatru, betonski roštilj, pečurka za sedenje i smerokazi pored puta.

Sve ovo je planirano da se uradi uz pomoć volontera u dve volonterske akcije kao i dalje održavanje ovog prostora.
Svako ko nas podrži u ovoj kampanji i uplati 500 i više dinara poklanjamo zahvalnicu,
<

  • 1500 i više dinara poklanjamo zahvalnicu i sadnicu belog jasena koja će ulepšati i oplemeniti Vaš prostor
  • 5000 i više dinara poklanjamo zahvalnicu i paket od deset sadnica autohtonih sorti voća(požegača i crvena ranka šljiva,kaluđerka i lubeničarka kruška,oblačinska i cigančica višnja, krstovača, kolačara i petrovača jabuka, domaća kajsija).
  • 10 000 i više dinara njegovo ime biće upisano na posebno dizajnirane table koje će biti postavljene na klupi u parku.

Hvala što nas podržavate!

 

1 Kampanje | 0 Sačuvane
Pročitaj više

Nagrade

500.00 RSD ili više
Zahvalnica Zavičajnog društva Hadži Ruvim
DATUM ISPORUKE
april, 2022
BROJ ZAHTEVA:
4 od 1
Kampanja je već dovršena.
1,500.00 RSD ili više
Zahvalnica Zavičajnog društva Hadži Ruvim i sadnica belog jasena
DATUM ISPORUKE
april, 2022
BROJ ZAHTEVA:
1 od 1
Kampanja je već dovršena.
5,000.00 RSD ili više
Zahvalnica Zavičajnog društva Hadži Ruvim i paket od 10 komada sadnica autohtonih sorti voća (požegača i crvena ranka šljiva, kaludjerka i lubeničarka kruška, oblačinska i cigančica višnja, krstovača, kolačara i petrovača jabuka, domaća kajsija)
DATUM ISPORUKE
april, 2022
BROJ ZAHTEVA:
2 od 1
Kampanja je već dovršena.
10,000.00 RSD ili više
Zahvalnica Zavičajnog društva Hadži Ruvim i posebno dizajnirana tabla sa imenom donatora koja će biti postavljena na jednu od klupa u parku i paket od 10 komada sadnica autohtonih sorti voća (požegača i crvena ranka šljiva, kaludjerka i lubeničarka kruška, oblačinska i cigančica višnja, krstovača, kolačara i petrovača jabuka, domaća kajsija)
DATUM ISPORUKE
april, 2022
BROJ ZAHTEVA:
1 od 1
Kampanja je već dovršena.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mali seoski park“