Mali seoski park

Premašen cilj
105,200.00 RSD Prikupljeno od ciljanih 100,000.00 RSD
33
podržavaoca
Kampanja je završena
Prati projekat
Podeli projekat:

Kampanja

МАЛИ СЕОСКИ ПАРК
Драги поштоваоци села и љубитељи природе, позивам вас да узмете учешће и подржите нашу кампању како би сакупили средства за израду малог сеоског парка.

Мало сеоско језеро и простор око њега се простире на површини од четрнаест ари и налази се на најлепшем месту у селу Бабина Лука.
Овај сеоски парк се налази на узвишењу са кога пуца поглед на панораму села и венац ваљевских планина Медведник, Повлен, Јабланик и Дивчибаре, док воћњаци и ливаде које се налазе у близини овог места дају додатну лепоту преко целе године.

Некада је ово место било веома значајно за окупљање локалног становништва, где се и до данас препричавају лепе успомене из тих времена. Било је значајно као акумулација, одакле се користила вода за различите потребе становништва, након последњег чишћења може акумулирати седам хиљада кубних метара воде, која је драгоцена у сушном периоду.

Завичајно друштво ,,Хаџи Рувим“ је ово место препознало као бисер села Бабина Лука и волонтерским акцијама заједно са нашим волонтерима желимо да направимо мали сеоски парк.

Овај парк ће користити младима за окупљање и провођење слободног времена у здравом природном окружењу, старим генерацијама да вратимо избледеле успомене, риболовци ће имати још једно место где ће уживати у свом хобију, ловцима да обезбеде ново станиште дивље патке, планинарима и бициклистима место за предах, а свима осталима да покажемо да наша села нису запустела.

Планирано је да се поставе три клупе за седење, две канте за смеће, ложиште за логорску ватру, бетонски роштиљ, печурка за седење и смерокази поред пута.

Све ово је планирано да се уради уз помоћ волонтера у две волонтерске акције као и даље одржавање овог простора.
Свако ко нас подржи у овој кампањи и уплати 500 и више динара поклањамо захвалницу,
<

  • 1500 и више динара поклањамо захвалницу и садницу белог јасена која ће улепшати и оплеменити Ваш простор
  • 5000 и више динара поклањамо захвалницу и пакет од десет садница аутохтоних сорти воћа(пожегача и црвена ранка шљива,калуђерка и лубеничарка крушка,облачинска и циганчица вишња, крстовача, колачара и петровача јабука, домаћа кајсија).
  • 10 000 и више динара његово име биће уписано на посебно дизајниране табле које ће бити постављене на клупи у парку.

Хвала што нас подржавате!

 

1 Kampanje | 0 Sačuvane
Pročitaj više

Nagrade

500.00 RSD ili više
Zahvalnica Zavičajnog društva Hadži Ruvim
DATUM ISPORUKE
april, 2022
BROJ ZAHTEVA:
4 od 1
Kampanja je već dovršena.
1,500.00 RSD ili više
Zahvalnica Zavičajnog društva Hadži Ruvim i sadnica belog jasena
DATUM ISPORUKE
april, 2022
BROJ ZAHTEVA:
1 od 1
Kampanja je već dovršena.
5,000.00 RSD ili više
Zahvalnica Zavičajnog društva Hadži Ruvim i paket od 10 komada sadnica autohtonih sorti voća (požegača i crvena ranka šljiva, kaludjerka i lubeničarka kruška, oblačinska i cigančica višnja, krstovača, kolačara i petrovača jabuka, domaća kajsija)
DATUM ISPORUKE
april, 2022
BROJ ZAHTEVA:
2 od 1
Kampanja je već dovršena.
10,000.00 RSD ili više
Zahvalnica Zavičajnog društva Hadži Ruvim i posebno dizajnirana tabla sa imenom donatora koja će biti postavljena na jednu od klupa u parku i paket od 10 komada sadnica autohtonih sorti voća (požegača i crvena ranka šljiva, kaludjerka i lubeničarka kruška, oblačinska i cigančica višnja, krstovača, kolačara i petrovača jabuka, domaća kajsija)
DATUM ISPORUKE
april, 2022
BROJ ZAHTEVA:
1 od 1
Kampanja je već dovršena.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mali seoski park“