49,600.00 RSD Prikupljeno od ciljanih 650,000.00 RSD
19
podržavaoca
Kampanja je završena
Prati projekat
Podeli projekat:

Kampanja

KO SMO?

Zdravo! Mi smo Pokret SPREMMA, udruženje mladih koji žele da sebi i drugima obezbede priliku za bolje obrazovanje. Već više od dve godine, kroz radionice, konferencije i kampove sa srednjoškolcima i studentima stvaramo okruženje gde se znanje bolje usvaja, povezuje i primenjuje. Trudimo se da mlade osposobimo za poslove budućnosti, kroz učenje, sticanje veština, druženje i povezivanje sa profesionalcima. Znamo koliko je zastrašujuće napraviti prvi samostalni korak u današnjem svetu koji se vrtoglavo menja. Međutim, verujemo da to može da se promeni i da je ulaganje u znanje i profesionalno usavršavanje najbolja investicija u budućnost.

JER ŽELIM DA GRADIM SVOJ PUT, A NE DA BIRAM POSTOJEĆI!
Kako mladi danas biraju fakultet?

Srednjoškolci uglavnom veruju da je fakultet krajnji cilj njihovog obrazovanja, ali suštinu tog problema shvate tek kada dobiju diplomu. Želimo da mladi od početka zauzmu proaktivan stav prema sopstvenom karijernom putu, da prestanu da fakultet biraju naslepo i da se ne vode očekivanjima okoline.

Kroz program redovnih susreta s profesionalcima – MOJ PUT 4.0, hoćemo da srednjoškolce izložimo tome šta se stvarno dešava u svetu rada, stvaranja i inovacija. Mladi koji nam se pridruže moći će da, u opuštenoj atmosferi, u društvu renomiranih stručnjaka, počnu da stvaraju viziju svojih obrazovnih puteva i poslovnih mogućnosti. Susrete ćemo organizovati jednom mesečno u Beogradu, u sali koja može da primi barem stotinu ljudi, a čitav program ćemo strimovati preko našeg YouTube kanala, kako bi svi iz Srbije, ali i regiona, mogli da nam se pridruže u realnom vremenu. Udruženim snagama omogućićemo srednjoškolcima (i ponekom studentu) da iz prve ruke saznaju koji to poslovi današnjice postoje i odgovaraju njihovim interesovanjima i afinitetima.

ZAŠTO STE NAM BAŠ VI POTREBNI?
Zato što je ovo poklon za sve mlade koji se, kao ti nekad, osećaju zbunjeno. Zato što svoju novogodišnju odluku da promenimo stvari nabolje želimo da podelimo sa drugima. Zato što ovo ne možemo sami.

Tvoja podrška će omogućiti srednjoškolcima koji sebe više ne pronalaze u klasičnim programima profesionalne orijentacije da naprave prve korake na svom putu. Cilj nam je da ih upoznamo sa svime što postoji u današnjem dinamičnom svetu profesija i pripremimo ih da preuzmu inicijativu i odgovornost u svetu koji se ubrzano transformiše. Želimo da ih motivišemo da svoj budući poziv traže proaktivno – da upis na fakultet i sticanje diplome ne budu primarni cilj, već samo sredstvo i korak u traženju svog mesta u svetu.

 

 

Potrebno nam je 650.000 dinara. S tim novcem možemo da organizujemo ukupno osam susreta. Od toga nam je za snimanje, striming i montažu potrebno 20% novca, za obaveštavanje i marketing 10%, osveženje na događajima 10%, logističke troškove 10% i 50% za ljudske resurse (organizacija, priprema s gostima, praćenje i analiza, razvoj za naredne sezone).

 

*EDU 4.0 je SPREMMA-in program radionica za srednjoškolce na kojima ih učimo kako da znanja koja (ne)stiču u školi upotrebe u stvarnom životu, kako da razmišljaju inovativno i preduzetnički, a razvijamo i meke veštine koje će im biti neophodne čim izađu iz škole (a možda i ranije). Program EDU 4.0 počinje u februaru i traje do kraja godine.

 

 

Nagrade

500.00 RSD ili više
Ukoliko se odlučiš da nas podržis uplatom od 500 dinara ili više, očekujete zahvalnica (digitalna/papirna) i SPREMMA sticker pack u znak zahvalnosti!
DATUM ISPORUKE
mart, 2023
BROJ ZAHTEVA:
0 od 500
Nagrada nije važeća.
1,000.00 RSD ili više
Za sve donacije u iznosu od 1000 dinara i više, uz zahvalnicu (digitalnu/papirnu) tvoje ime, kao podržavaoca našeg projekta, biće istaknuto u objavi na Instagramu.
DATUM ISPORUKE
mart, 2023
BROJ ZAHTEVA:
0 od 500
Nagrada nije važeća.
2,000.00 RSD ili više
Prilikom uplate od 2000 dinara i više, pored zahvalnice i istaknutog imena u okviru objave na Instagramu, obradovaćemo te SPREMMA bedžom i blokčićem, gde ćes moći da zapisujes svoje kreativne i inovativne ideje!
DATUM ISPORUKE
mart, 2023
BROJ ZAHTEVA:
3 od 100
Nagrada nije važeća.
5,000.00 RSD ili više
Uplatom u iznosu od 5000 dinara i više, uz sve gore navedene nagrade, pripremili smo i SPREMMA bukmarker. Kao poseban znak zahvalnosti tvoje ime, kao našeg podržavaoca, biće istaknuto i na našem sajtu.
DATUM ISPORUKE
mart, 2023
BROJ ZAHTEVA:
1 od 100
Nagrada nije važeća.
10,000.00 RSD ili više
Ako nas obraduješ donacijom od 10 000 i više, pored svih gore navedenih nagrada, imaćes priliku da jedan mesec besplatno pristupiš programu u okviru EDU 4.0*.
DATUM ISPORUKE
mart, 2023
BROJ ZAHTEVA:
0 od 20
Nagrada nije važeća.
20,000.00 RSD ili više
Ukoliko se odlučiš da doniraš 20 000 dinara i više, tvoje ime će se naći na zahvalnici na sajtu, u rubrici SPREMMA-ini prijatelji. Takođe ostvaruješ pravo na polugodišnju participaciju za jednu osobu za EDU 4.0*.
DATUM ISPORUKE
mart, 2023
BROJ ZAHTEVA:
0 od 20
Nagrada nije važeća.
50,000.00 RSD ili više
Ako se odlučiš da nas podržis uplatom od 50 000 dinara i više, imaćes jedinstvenu priliku da ostaviš poruku za buduće generacije u SPREMMA-inoj vremenskoj kapsuli! Kao dodatni znak zahvalnosti ostvaruješ pravo na godišnju participaciju za jednu osobu za EDU 4.0*.
DATUM ISPORUKE
mart, 2023
BROJ ZAHTEVA:
0 od 10
Nagrada nije važeća.
80,000.00 RSD ili više
Donacijom od 80 000 dinara i više, ne da ćeš nam samo pomoći, već ćes uz sve gore navedene nagrade, učestvovati i na SPREMMA-inom izletu!
DATUM ISPORUKE
mart, 2023
BROJ ZAHTEVA:
0 od 5
Nagrada nije važeća.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Moj Put 4.0“